A rendszer, mint garancia

A döntés a Tiéd! Piros vagy kék pirula?

A döntés a Tiéd! Piros vagy kék pirula?

Minden a világon, ami megfelelően működik az rendszerben van. Így van ez az emberi testtel, az évszakokkal, a facebookkal és az MLM tevékenységgel is.  A rendszer az ami folyamatos fenntarthatósághoz, újratermelődéshez és növekedéshez vezet. A rendszertelenség kiszámíthatatlanságot, hanyatlást és elmúlást okoz.
Ezek ismeretében sokszor megfogalmazódik bennem, hogy miért próbálják meg mégis sokan a lehetetlent?! Miért próbálnak alap nélkül házat építeni homokra, vagy folyamatosan ki-be kapcsolgatni az elektromos fűtőtestet és várni, hogy meleg legyen, vagy éppen tápanyag nélkül hagyni a testüket.

Dr. Lim megalkotta a DXN rendszerét

Dr. Lim megalkotta a DXN rendszerét

Felépíteni egy vállalkozást, egy értékesítési hálózatot is csak rendszerben és megfelelő ideig működtetve lehet. Egy jó rendszer amelyik bevált és működik az olyan, ami mindenki számára működik. Nem hátha, vagy véletlenül, hanem működik minden körülmények között.
Ezekkel a gondolatokkal végezd tovább a munkádat bárhol is dolgozol és kontroláld folyamatosan, hogy abban a rendszerben vagy-e amelyiket Te választottad? Mindenki egy rendszer része. Van aki a napi nyolc órás rendszerben van és mások vezérlik és van aki saját rendszert hoz létre és üzemelteti. Szerencsések lehetünk, hogy DXN vállalkozásunk egy ilyen rendszeren alapul. Nem szerencse, vagy képesség kérdése, hanem annak az elhatározása, hogy kellő ideig ( a várt eredmény eléréséig ) folyamatosan végzem azokat a rendszer biztosította dolgokat, amelyek tőlem függetlenül, de nem kihagyva érik el az eredményt. Ehhez minden eszköz, rendezvény és személyzet biztosított. Légy a rendszer része és érj el eredményeket csapatunkkal!

Vélemény, hozzászólás?