Küldetésünk

A mi sztorink 2008-ban indult. Egy nagyon kedves pár, akikkel volt többéves munka kapcsolatunk folyamatosan arról beszéltek, hogy keresnek egy MLM üzletet, mert szerintük ezzel lehet igazán kiemelkedő vagyonhoz jutni. Az internet területén tevékenykedtek és ez volt a specialitásuk. Kerestek egy terméket, amelyre az online tudásukkal felépíthetnek egy profi támogatói rendszert.

A bizalom megvolt, ezért nem volt kérdés a csatlakozás, főleg a nulla kockázati tényező miatt sem.

Hobbinak tekintettem és úgy is kezeltem egy darabig, de azért voltak számomra egészen bíztató jelenségek. Az első heti kávé fogyasztásom után egy órával kevesebb alvásra volt szükségem, fittebb voltam, majd a környezetem pozítív visszajelzései a ganoderma fogyasztása után mind arra késztettek, hogy egyre több helyen és egyre több emberrel beszéljek a DXN-ről.

Ez elég volt, hogy elérjem a Star Agent, majd a Star Ruby és Star Diamond szintet. Addig szinte egyedül tettem mindent, mert Tündi 20 évvel ezelőtt összegyűjtött negatív MLM tapasztalata meggátolta őt abban, hogy komolyabban belenézzen a DXN üzleti lehetőségeibe. A termék által nyújtott tapasztalatok viszont egyre közelebb hozták Őt és a gyémánt elismerésemkor megható módon kért bocsánatot tőlem. Azóta közös az utunk. A felismerés, hogy mennyi embernek tudunk segíteni egészségügyileg és anyagilag, arra sarkaltak, hogy még többet tanuljunk és még jobbak legyünk a kommunikációban, az emberei kapcsolatainkban és a vezetésben.

A kulcs ezeken a területeken van, mert a termék a cég mindenki számára egyformán kiváló és tökéletes.

Elkötelezettek lettünk, hogy minél több embert megérintsünk és segítsünk nekik felemelkedni hétköznapi problémáikon és képessé tegyük őket motiválni, majd Ők másokat inspirálni. Ma már tiszta a képem arról, hogy 2025-ig több, mint 100.000 családot szeretnénk befolyásolni az egészséges élelmiszerek fogyasztásában és az anyagilag erősödő életvezetés irányába.

Ez lett a mi küldetésünk. Több mint 30 éve áll mellettem a feleségem. Tündi 27 év, sok siker és eredmény után elengedhette első munkahelyét és immár párban erőnket megsokszorozva tesszük dolgainkat a céljaink felé. Ma már gyermekeink is követnek minket az üzletben és bontogatják szárnyaikat. Nincs kétségünk, hogy a DXN üzletében a legmagasabb szintre érünk. A kitűzött dátumig még rengeteg tárgyalás, tanulás, képzés és konzultáció áll előttünk, de minden pillanat, amit inspiráló emberekkel töltünk élvezzük és feldob.

Egy Csapat áll mögöttünk és ezzel a nagyszerű vezetői gárdával jó úton haladunk. Várjuk az új lehetőségeket, új partnereket. Az igazi siker az, amikor látjuk az Ő eredményeiket és életük egy-egy területének pozitív fordulatait.

Szóval ezért vagyunk a DXN üzletében, ezért vagyunk mi is és Ti is jókor, jó helyen.

Jelenleg Crown Diamond szinten vagyunk, de ez csak egy állomás. Egy lépcsőfok amely az eddig elért eredményeinket mutatja, hogy hány embert sikerült inspirálnunk és segítenünk a gyémánt szintre. Szép eredmény, de amíg itt vagy Te vagy bárki aki szeretne kitörni és megoldani a problémáit és hagyja, hogy közösen leküzdjük félelmeit, addig mindig van egy következő feladat.

Legyél Te a következő feladat számunkra! Regisztrálj az http://dxnkave.hu/member_registration_private oldalon, mert ahogy az elején írtam rizikót nem vállalsz!

Sok sikert az úton!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vélemény, hozzászólás?