Mi lesz Veled 2016-ban? Nézd meg a DXN horoszkópod!

Tudom visszaéltem a bizalmaddal, de jóval többen kattintanak ma egy horoszkópra, mint egy tudatos üzleti tanácsadás honlapjára. Most egy kis mókára hívlak Téged, mert megírtam számodra a DXN horoszkópodat, amelyben megjósolom a 2016-os jövődet! Talán igaz lesz, talán nem. de biztosan tudom, hogy csak Rajtad múlik és megvalósulhat.

horoszkóp

Január: Van a láthatáron egy üzleti lehetőség. Kicsit bizonytalan lehetsz a döntésedben, de vágj bele bátran, mert nem veszíthetsz semmit. Kapcsolataid felélénkülnek és többet leszel társaságban. Vigyázz, mert egy jó barátod minden ok nélkül el akar téríteni a siker irányából. Ne hallgass rá!

Február: Mozgalmas napjaid lesznek. Úgy fogod érezni, hogy mindenből többet bírsz megcsinálni, szinte kirobbansz a testedből annyi energiád van. Pár emberben csalódni fogsz, de lesz egy nagyszerű ember, akit meg fogsz ismerni. Ő sokat fog lendíteni az életeden!

Március: Fontos emberekkel fogsz megismerkedni. Lesz egy találkozó, ami nagyon különleges lesz. Kicsit lehangolt leszel, mert úgy érzed a dolgaid nem haladnak olyan gyorsan, ahogyan szeretnéd! Úgy érzed, hogy nincsen elegendő időd. Egy beszélgetés kávézás közben fel fogja nyitni a szemedet.

Április: A tavasz számodra is új lehetőségeket tartogat. Mondj igent egy különleges felkérésre, még ha nem is voltál idáig jártas benne. Ebben a hónapban egy kisebb üzleti elismerésre számíthatsz.

Május: Lesz egy közeli ismerősöd, aki a szemedbe mosolyog, de pletykát terjeszt rólad. Két ember nagyon hálás lesz neked, mert segítettél rajtuk. Kirándulás van a láthatáron. Legyél hétvégén többet a családoddal, mert szükségét érzik.

Június: Újabb üzleti elismerésre számíthatsz. Egy külföldi utazás kerül a középpontba, melyet egy kisebb vita előz meg. Maradandó emlékű eseményen fogsz részt venni. Pároddal nagyon harmonikus és érzéki napjaid lesznek.

Július: A vártnál több munkád lesz, ami a kezdetekben frusztrációt okoz. Egy nagyon fontos új inspirációt hozó emberrel fogsz megismerkedni. Új szokásokat fogsz felvenni és sokat sportolsz. Egy különös álom nem hagy nyugodni.

Augusztus: Családi eseményeken veszel részt, amelyen egy kisebb vita kerekedik, de a végén kisimulnak a dolgok. Párod melletted fog állni. Van egy beteg ember a közeledben, akinek tudsz segíteni. Valaki riportot akar veled készíteni.

Szeptember: Csalódás ér. Az egyik munkatársadról kiderül, hogy nem bízhatsz meg benne. Külföldi kapcsolat tűnhet fel, ami lehet, hogy egy utazással is jár. Légy résen, mert van aki csak az idődet akarja rabolni. Bensőséges privát estéid lesznek és rendezel majd egy hosszú ideje húzodó adósságot is.

Október: Kiugróan magas eredményeket érsz el ebben a hónapban. Olyan érzésed lesz, mintha mindenki a céljaidat támogatná. Egy külföldi utad megismétlődik. Egy régi barátod fel fog hívni és jó hírt közöl majd. A hónap közepén meglepetésben lesz részed a családod részéről.

November: A hónap első harmadában jelentős anyagi elismerésre számíthatsz. Autó vásárlás is előtérbe kerülhet, de ne fogadd el az első ajánlatot, mert egy kedvezőbb is előkerül. Támadásra számíthatsz egy jelentéktelen személy felől, de többen igyekeznek megvédeni.

December:  Színpadi szereplésre kérnek fel, amely felkészülést igényel. Környezetedben többen megbetegednek, de Te tünetmentes maradsz. Karácsonykor egy életre szóló ajándékot kapsz a párodtól. A két ünnep között elutazol a családoddal, ahol megismerkedsz és jó barátságba kerülsz egy házaspárral. Esélyed lett egy dubaji utazáson résztvenni.

Vélemény, hozzászólás?