Mentőőv vezetőknek

A mai vállalkozások és a multi cégek vezetői óriási nyomás alatt vannak. Bevételi célok teljesítése, a cég életképességének fenttartása vagy a jól fizető munkahely megtartása   áldozatokat követel. Az áldozatok között leginkább a családtagok és szerettek vannak, akikre nagyon kevés idő jut a nagy hajtásban. Gyakran az egészség is csorbát szenved és sokszor tapasztalom már, hogy fiatal vezető pozicióban lévő ismerőseim is rendszeresen szednek gyógyszert vérnyomás, koleszterin vagy hasonló problémákra.

Érdemes észrevenni ilyenkor,  hogy változásra van szükség. Változásra a kiégés ellen, a félelem ellen, mert nekem már többen bevallották, hogy tudják ezt a folyamatot, de mi lenne velük, ha nem csinálnák? Miből élnének ilyen életszínvonalon, vagy el tudnának-e vajon máshol helyezkedni ilyen pozicióban. Igen ez az örök dilemma. El kezdenék vele foglalkozni, de nincsen időm rá, mert felemészt a jelenlegi. Ördögi kör ez, de aki nem változtat sosem kerül ki belőle.

Dobok egy mentőővet! Ne gondolkozz most, hogy van-e időd vagy esélyed! Kapd el a mentőővet bátran, mert a rendszerünk kitermeli a Te eredményeidet is. Eljön az az idő, amikor választhatsz és nem a kényszer határozza meg a döntéseidet.

Aki elkapja a mentőővet idejében, annak gondtalanabb az élet

Aki elkapja a mentőővet idejében, annak gondtalanabb az élet

Vélemény, hozzászólás?