Csapat

Minden játékhoz kell egy csapat. Az MLM nevű játékban kiemelten fontos, hogy legyen egy igazán jó csapatod.  Persze ez egy jó edzővel kezdődik, aki valószínűleg a Te aktív szponzorod. Utána következik a csapatkapitány, aki nem más mint Te leszel! Persze lehet másképp is, de azt figyeltem meg, hogy igazán a csapatkapitányok azok, akik  befolyással lehetnek a csapatépítésre az edzők után . ( szerintem a meccs prémiumból is ők kapnak a legtöbbet 🙂 ) Aztán jön a csapat. Olyan lesz, amilyent Te összeválogatsz. Lehetnek két ballábasok és lehetnek sztárok. Lehetnek tehetségesek, akik fejlődni akarnak és gyorsan sztárrá válnak, de lehetnek olyanok is, akik a múltbéli sikerekből akarnak megélni, kevés edzéssel. Szóval a csapat kialakítása a Te feladatod.

Azt tapasztaltuk, hogy ahol a kapitány gyenge, ott még gyengébb játékosokat válogat, mert hát mégis csak Ő a kapitány és hogy néz ki, ha a többiek jobbak nála.

Vannak az okos kapitányok akik rengeteget edzenek és példát mutatnak. Ők nem keresik a lustákat, mert idegesíti, ha Ő megszakad a pályán mások meg lazsálnak. Ő addig keresi a csapatát, amíg minden játékosa ilyen nem lesz.

Szóval döntsd el, hogy milyen kapitány leszel, mert nem lesz mindegy, ha kilépsz a csapatból a legerősebb pontját veszíti el, vagy észre sem lehet majd venni, mert a többiek érte és helyette is teszik a dolgukat és képesek nyerni minden szituációban.

Legyen egy jó csapatod, de előbb legyél egy jó csapatkapitány!

Olvasd el ide tartozó blogbejegyzésem: Csapatjáték

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Vélemény, hozzászólás?